4

tala fou

Fa'atekonolosi u'amea pepa, fa'aaogā fa'amatalaga fa'aoga masini tipi leisa

Fa'atekonolosi fa'ameamea pepa01O le tipiina o le laser, e avea o se tekinolosi faʻaaogaina tekonolosi taua i le fanua o le gaosiga o le laser, e tusa ma le 70%, lea e faʻaalia ai lona taua tele i le gaioiga.

Tekinolosi tipi leisa o se vaega e sili atu ona taua o le tekinolosi gaosiga o leisa, ma o se tasi foi o tekinolosi gaosiga sili ona lelei e iloa e le lalolagi.

Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le atinaʻeina o atinaʻe lautele ma gaosiga ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o gaosiga o fale gaosi oloa ma le gaosiga o tekonolosi, o loʻo i ai foʻi le faʻaogaina o le laser cutting ma le televave o le atinaʻe ma le atinaʻeina, o lona faʻaogaina i le gaosiga o uʻamea o loʻo faʻateleina, ma tuʻuina atu atoatoa. ta'alo i aafiaga le mafaatusalia o isi tekinolosi fa'agaioiga.

masini tipi leisa ma mataupu faavae e fesootai

Laser e pei o se ituaiga o moli felagolagomai, o loʻo i ai uiga lanu mama lelei, chroma maualuga maualuga, maualuga le malosi o le kinetic, ma lona faʻapitoa ma isi mea lelei, i le gaosiga o fale gaosimea ma le gaosiga e faʻaaogaina lautele i le tipiina o le laser, tatalaina, uʻu ma le faʻailoga laser. ma isi vaega, fa'aopoopo i ai le tele o le atina'e o avanoa i totonu ma le atina'e;

masini tipi leisa

E mafai ona faʻalauteleina ma faʻaaogaina lautele i le tipiina o le tele o mea faʻameamea e pei o ipu uʻamea lautele mafiafia, mea faʻapipiʻi carbide sima ma ipu uʻamea, ma le tele o mea e le o uʻamea e pei o le porcelain, tioata laminated, plywood ma isi vailaʻau vailaʻau.

O le ki o le faiga pulega i le galuega a le masini tipi leisa ua vaevaeina i ni vaega autu se tolu: CNC lathe server, leisa generator ma lona faiga pulea otometi.

I le avea ai o se vaega o le nofoaga tutotonu o le pulega atoa, o le tagata o loʻo nafa ma le faʻaogaina otometi ma faʻafetaui galuega masani uma o le polokalama faakomepiuta, o ana galuega autu i aso uma e faʻalagolago i le faʻaogaina ma le faʻaogaina o le gaioiga o le gaioiga, faʻaogaina. le nofoaga autu o le nofoaga, ma le gauai atu i le faamaopoopoina atoa ma le masini, moli, eletise, ma isi.

Fa'atekonolosi fa'ameamea pepa02

Le mataupu faavae o le tipiina leisa

A maeʻa le taulaʻi o le laser e mafai ona maua ai le fiasefulu afe tikeri o le maualuga o le vevela e tusa lava po o le a le faigata o meafaitino, faʻalauiloa mea mata e mafai ona faʻafefeteina ma faʻafefeteina i se taimi vave, ma mafua ai se galu malosi, ina ia mafai ai ona faʻafefeteina le vailaʻau. mea e mafai ona fa'asalaina ma aveese i se taimi vave e ala i auala e mu.

E mafua ona o lenei uiga tulaga ese e mafai ai e le masini tipi leisa ona taulaʻi le laser i luga o se vaega o le pito i luga o le mea mata e gaosia, mafua ai ma faʻalauteleina le suiga o le laser mai le malosi o le la i le malosi, ma i sina taimi puupuu. taimi i le va o le tasi ma le isi, o le vevela o le nofoaga faʻaputuina leisa e vave ona oso aʻe i le mea faʻafefeteina o mea mata, ona tulaʻi lea i le mea faʻafefete, ina ia mafai ai ona faʻafefe le mea mata.Ona faia lea o se pu lapotopoto laitiiti.

I le isi itu, i lalo o le faʻaogaina ma le faʻaogaina moni o le masini tipi leisa, ua suia le laser e tusa ai ma lona ala faʻasolo.I le faagasologa atoa, o le vaega pito i luga o le mea mata e faʻaaogaina e faʻaauau pea ona maua ai le faʻafefe ma le faʻafefe, ma tuʻu ai se vaʻa manifinifi ma umi i luga o le ala o le laser.

Fa'atekonolosi fa'ameamea pepa03

Tulaga lelei o tekinolosi tipi leisa

O le fua o le tipiina o le laser e vave tele, e laʻititi le maʻa, o le vaega manuʻa e lamolemole ma lelei, ma o le maualuga o le tipiina e lelei.

Pe a faʻatusatusa i tekinolosi faʻaleaganuʻu masani, o le a leai se faʻaleagaina faʻaleagaina o laʻau CNC;Ole vaega ole calorific o le tipiina o luga ole laulau e itiiti le afaina;O le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tipi e matua tele lava, o le a le faʻatapulaʻaina i foliga vaaia ma isi tulaga, ma e faigofie tele ona faʻamaeʻaina le meafaigaluega masini CNC;I le tulaga o le faʻalavelave faʻalavelave, e mafai ona faʻatinoina le tele o galuega faʻapipiʻi uʻamea e aunoa ma le faʻalagolago i le faʻaogaina o molds ma tumau pea le maualuga.

O le mea lea, o le tele o fale gaosi oloa ma pisinisi gaosi ua faatoa amata ona popole e uiga i aʻafiaga autu o tekinolosi tipi leisa, ma faʻagesegese ma faʻaogaina le faʻaogaina o le laser cutting technology i le gaosiga o uʻamea.

Fa'atekonolosi fa'ameamea pepa04

O le atina'e ma le tulaga o lo'o iai nei o tekinolosi tipi leisa

I le gaosiga o fale gaosi oloa ma le faʻagasologa o le pulega o le tele o atunuu, o loʻo faʻaaogaina le tekonolosi laser autu i le faʻagasologa o le tipiina, faʻapipiʻiina, faʻailogaina ma togafitiga vevela.

E ui lava o le atinaʻeina o le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga o le laser i Saina e le o toe mamao nai lo le tele o atunuu Europa ma Amerika, ona o lona vaivaiga faʻavae, e le mafai ona faʻamaeʻaina le faʻaogaina o tekinolosi faʻaogaina, ma le tulaga lautele o le atinaʻeina o le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga o le laser ma sili ona lelei. E tele lava le eseesega o Saina.

Tekinolosi tipi leisa o se ituaiga o faiga tekinolosi amata ma faaaogaina i leisa gaosiga gaosiga o alamanuia, ma o lona i ai, talosaga ma le maketiina faalauiloa e matua tele lava avanoa totonu mo le atinae ma le mamanu.

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga ma tekinolosi a Saina ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o lona gaosiga o alamanuia, e manaʻomia le tele ma sili atu o le gaosiga o uʻamea gaosi oloa e atiaʻe ma mamanu, ma e manaʻomia se numera tele o fale gaosi oloa e fausia ai nofoaga autu o pulega faʻatekonolosi. fa'aleleia manuia tau tamaoaiga.

Fa'atekonolosi u'amea pepa05

Le faʻaoga faʻapitoa ma le lelei o le masini tipi leisa i le gaosiga o uʻamea

① Leisa tipi e mafai ona faʻaogaina lelei le lelei o polokalame faʻatonutonu numera, faʻaleleia atili le faʻaogaina o le faʻaogaina o meafaitino mata, faʻaitiitia le faʻaogaina ma le faʻaaogaina o meafaitino, ma faʻaitiitia le lelei o le aufaigaluega ma le tele o tagata faigaluega, ina ia ausia ai se tulaga lelei. aoga aoga.

I le isi itu, o lenei agavaʻa o le faʻaleleia o mea e mafai ona faʻaumatia ai le tipiina o le tipiina o pepa uʻamea, faʻaitiitia le faʻapipiʻiina o mea mata, ma faʻaitiitia le taimi fesoasoani.

O le mea lea, ia fa'alauiloa le fa'asologa o le tipiina o le tufatufaina sili atu ona lelei, fa'aleleia lelei o le gaosiga lelei ma le fa'asaoina o mea mata;

Fa'atekonolosi fa'ameamea pepa06

② I le faʻatupulaia o le atinaʻeina o maketi, o le fua o le atinaʻeina o oloa ma mamanu e faʻatusalia ai le maketi faʻatau.

O le faʻaogaina o le masini tipi leisa e mafai ona faʻaitiitia ai le aofaʻi o le aofaʻi o talosaga, faʻasaoina le alualu i luma o le atinaʻeina o oloa fou, ma faʻalauteleina le saoasaoa o lona atinaʻe ma le mamanu.

O le lelei o vaega pe a uma le tipiina o le laser e sili ona lelei, ma o le gaosiga e matua faʻaleleia atili, lea e faʻaleleia ai le gaosiga ma le gaosiga o le gaosiga o vaega laiti, lea e faʻamautinoa ai le faʻatau atu o maketi o le faʻaitiitia o le alualu i luma o le atinaʻeina o oloa, ma le faʻaogaina o le laser. e mafai ona sa'o le tipiina o fa'amatalaga ma fua o le pa'u blanking, lea e tu'u ai se faavae mautu mo le gaosiga tele i le lumana'i.

Fa'atekonolosi u'amea pepa07

③ galuega faʻapipiʻi uʻamea, e masani lava o papatusi uma o loʻo i totonu o le masini tipi leisa, ma faʻataunuʻu vave ma faʻapipiʻi, o le faʻaaogaina o le masini tipi leisa e faʻaitiitia ai le faagasologa ma le taimi o le fausiaina, faʻaleleia lelei o galuega lelei, e mafai ona faʻamaeʻaina le faʻaleleia atili ma faʻaitiitia le faʻaleleia o le aufaigaluega faigaluega ma tau faʻagasologa, ma faʻaleleia le faʻaleleia o le siosiomaga o le ofisa.Faʻaleleia tele le saoasaoa o suʻesuʻega ma atinaʻe oloa, faʻaitiitia tupe teu faʻafaigaluega, pulea tau talafeagai;

Fa'atekonolosi fa'ameamea pepa08

④ O le lautele o le faʻaogaina o le masini tipi leisa i le gaosiga o uʻamea e mafai ona faʻaitiitia ai le gaioiga ma le gaosiga o taimi o oloa fou, ma faʻaitiitia ai le faʻatupeina o tupe faavae o atigi limu;Faʻaleleia atili le saoasaoa o le gaosiga o tagata faigaluega ma faʻaitiitia le faʻaogaina o faiga faʻagasologa;E le gata i lea, o le masini tipi leisa e faʻaaogaina lautele i le gaosiga o fale gaosi oloa ma le gaosiga, lea e mafai ona faʻatautaia lelei le tele o vaega faʻalavelave, faʻaleleia le saʻo, lea e faʻamalosia e faʻaitiitia ai le taimi faʻasolosolo taimi, faʻaleleia le saʻo o le gaioiga, faʻaumatia le faʻamavaeina. fa'agasologa o masini fa'apipi'i, ma fa'aleleia lelei le lelei o tagata faigaluega.


Taimi meli: Iul-19-2023