4

tala fou

Fa'atekonolosi ma'a ta'avale malosi fou, ua fa'aleleia atili le ta'avale

Aso: Setema 15, 2022

Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le lalolagi i le puipuiga o le siosiomaga, o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe le maketi fou o taavale afi.Ina ia mafai ona faʻamalieina manaʻoga a tagata faʻatau mo le taʻavale, ua faia e le au suʻesuʻe RM se faʻalavelave tele e ala i le faʻaleleia o tekonolosi fou o le taʻavale afi ma ausia se faʻaopoopoga tele o le taʻavale.

sva (3)
sva (2)
sva (1)

Talu ai nei, na galulue faʻatasi ai le RM Machinery ma le aufaipisinisi taʻutaʻua faʻavaomalo ma faʻasalalau ua latou atinaʻeina ma le manuia se tekonolosi fou o le maa e mafai ona faʻaleleia atili ai le maila o taʻavale malosi fou.E ala i le fa'amalieina o meafaitino ma le fa'atulagaina o le ma'a, o le ma'a fou e fa'atuputeleina lelei ai le malosi o le malosi ma maua ai le mautu i luga o le lautele lautele o le vevela o galuega.

Ole malosi ole malosi ole maa fou ua faʻateleina ile 30%, ma faʻaleleia atili ai le taʻavale o taavale eletise.O le avea o se taʻavale eletise e fai ma faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma faʻamaumauga muamua o suʻega, o le taʻavale a le taʻavale ua siitia mai le 400 kilomita i le taimi nei i le sili atu i le 520 kilomita.O lenei tekinolosi fou maa e le gata e mafai ona faʻafetaui manaʻoga o tagata faʻatau mo femalagaaiga mamao, ae sili atu ona faʻafetaui i faʻaoga masani i aso uma e pei o femalagaiga i taulaga.

sva (4)

E le gata i lea, o le maa fou o loʻo i ai foi le gafatia vave, e ala i le faʻaogaina o tekonolosi, e mafai ona molia le maa i le sili atu i le 80% i le na o le 30 minute.O le faʻafouina o lenei faʻailoga o le a faʻaleleia atili ai le faʻaleleia o le faʻaogaina o taavale fou malosi, faʻateleina le faʻavaveina o le taimi e molia ai, ma aumaia ai tagata faʻaoga se faʻaoga sili atu ona faigofie ma lelei.

Fai mai le RM Machinery o loʻo matou fuafua e faʻaoga lenei tekonolosi fou maa i a matou faʻataʻitaʻiga eletise i totonu o le tausaga a sau ma faʻamoemoe e aumai i le maketi.O le a aumaia ai suiga fou i le maketi fou o taavale afi i le lalolagi atoa ma faʻalauteleina le fiafia o tagata faʻatau i le faʻatauina o taavale malosi fou.

sva (5)

O lenei fa'alavelave tele o le a le gata ina fa'alauiloa atili ai le atina'eina o tekonolosi fou o le ta'avale malosi, ae fa'apena fo'i le tele o filifiliga i tagata fa'atau o lo'o popole i le le lava o le ta'avale.A'o fa'aauau pea le aga'i i luma o tekonolosi fou o ta'avale, e iai la matou mafua'aga e sili atu ai le fa'amoemoe e uiga i se mea lanu meamata ma le gafatia o ta'avale i le lumana'i.

I le taimi nei, e naʻo le RM e iai le aia tatau e faʻatau ai lenei ituaiga maa ma le gaosiga o pateni, o lea afai e te manaʻo e tuʻuina atu i lau taavale eletise se olaga maualuga atu, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi matou, matou te tuʻuina atu ia te oe oloa sili ona lelei, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi Mr. . Steve, o le a ia faia le mea sili mo oe.

sva (6)

Taimi meli: Nov-07-2023